Πρωτότυπα δώρα με ξεχωριστό στυλ, εντυπωσιάζουν με την ποιότητα και τη μοναδικότητα τους.

Τα Ασημένια Δώρα είναι ιδανική επιλογή δώρου για γάμο καθώς διατηρούν την αξία τους αναλλοίωτη στο χρόνο γι’ αυτό και αποτελούν και μια διαχρονική επιλογή. Ταυτόχρονα αποτελούν πρωτότυπα δώρα που έχουν ξεχωριστό στυλ και εντυπωσιάζουν αυτούς που τα προσφέρετε με την ποιότητα και τη μοναδικότητα τους.
Επιλέξτε από την πλούσια ποικιλία ασημένιων δώρων για νεόνυμφους όπως ασημένιες στεφανοθήκες, ασημένιες κορνίζες, ασημένιες εικόνες Αγίων, αργυρά σκεύη για το σπίτι και ασημένια στέφανα. Όλα είναι χειροποίητα από καθαρό ασήμι 925⁰ με σφραγίδα εγγύησης και κατασκευασμένα σε επιλεγμένο ελληνικό εργαστήρι. Όλα τα δώρα συνοδεύονται από εγγύηση και πολυτελή συσκευασία δώρου.

Προϊόντα
Ασημένιες Εικόνες Αγίων
Στη συλλογή μας θα βρείτε Ασημένιες Εικόνες Αγίων και θεμάτων σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και διαστάσεων. Όλες είναι πιστά αντίγραφα Βυζαντινών εικόνων, από ασήμι 925 με τοπικές επιχρυσώσεις με χρυσό 24k και ειδικά επεξεργασμένες για να παραμένει αναλλοίωτη η λάμψη του μετάλλου. Προτείνονται ως ιδανικό δώρο γάμου ή ονομαστικής εορτής. Ελληνικής κατασκευής.

Στεφανοθήκες Ασημένιες
Μεγάλη ποικιλία σχεδίων σε Ασημένιες Στεφανοθήκες, σε διάφορα σχήματα, οι οποίες διατηρούν αναλλοίωτα τα στέφανα γάμου. Στεφανοθήκες από ασήμι 925⁰, που έχει υποστεί ειδική επεξεργασία για να παραμένει αναλλοίωτη η λάμψη του μετάλλου. Ασημένια Στεφανοθήκη χειροποίητη, ένα διαχρονικό και πρωτότυπο δώρο γάμου. Ιδανική επιλογή για να φυλάξετε τα στέφανα του γάμου σας ή για να τη χαρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η κάθε Στεφανοθήκη συνοδεύεται από εγγύηση ποιότητας και πολυτελή συσκευασία δώρου. Μοντέρνες Στεφανοθήκες. Χειροποίητες Στεφανοθήκες. Ελληνικής Κατασκευής. Ασήμι 925⁰.

Στέφανα Γάμου Ασημένια
Μεγάλη ποικιλία σε χειροποίητα Ασημένια Στέφανα Γάμου σε μοντέρνα και κλασικά σχέδια, από ασήμι 950⁰, διακοσμημένα με πέτρες Swarovski και μαργαριτάρια. Το ασήμι έχει υποστεί ειδική επεξεργασία για να παραμένει αναλλοίωτη η λάμψη του μετάλλου. Συνοδεύονται από 2 ασημένιες μπουτονιέρες –καρφίτσες για το πέτο του γαμπρού και του κουμπάρου. Τα Ασημένια Στέφανα Γάμου προσφέρονται σε πολυτελή συσκευασία – στεφανοθήκη. Διαλέξτε το σχέδιο που σας ταιριάζει για τη ξεχωριστή μέρα του γάμου σας. Ελληνικής Κατασκευής.

Κορνίζες Ασημένιες
Μεγάλη ποικιλία σχεδίων σε Κορνίζες Ασημένιες για Φωτογραφία, για να φυλάξετε ευχάριστες στιγμές της ζωής σας ή για δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κορνίζες από ασήμι 925⁰ που έχει υποστεί ειδική επεξεργασία ώστε να παραμένει αναλλοίωτη η λάμψη του μετάλλου. Ασημένια Κορνίζα, ένα διαχρονικό δώρο ποιότητας. Συνοδεύεται από εγγύηση και πολυτελή συσκευασία δώρου. Κορνίζες Ασημένιες χειροποίητες, Ελληνικής Κατασκευής.

Ασημένια Σκεύη
Μεγάλη γκάμα σχεδίων σε ασημένια σκεύη για το σπίτι σε μοντέρνα και κλασσική γραμμή. Όλα είναι χειροποίητα, από καθαρό ασήμι 925⁰. Σκεύη από Ασήμι, κηροπήγια, ανθοδοχεία, αμφορείς, μπολ, ποτήρια γάμου κ.α., μια όμορφη ιδέα για να διακοσμήσετε το χώρο σας ή να τα προσφέρετε ως δώρο σε κάθε περίσταση. Συνοδεύεται από εγγύηση και πολυτελή συσκευασία δώρου. Ελληνικής Κατασκευής.


 Ασημένιες Στεφανοθήκες Ασημένια Στέφανα Γάμου SilverBrand gamos kornizesN SilverBrand gamos skevi