Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, χωρίς την υποχρέωση να μας γνωστοποιήσετε το λόγο, εντός δέκα τεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε, με την επιβάρυνση του κόστους αποστολής. Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο όταν τα προϊόντα που επιστρέφετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους ή να έχει αφαιρεθεί το καρτελάκι ασφαλείας, μαζί με τα έγγραφα, την απόδειξη λιανικής πώλησης και τη συσκευασία που συνόδευε το προϊόν. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός τριάντα ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Προϊόντα τα οποία έχουν γίνει ειδική κατασκευή δεν επιστρέφονται.

Σε περίπτωση επιστροφής θα πρέπει πριν την αποστολή να αποστείλετε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση desk@SilverBrand.gr, το οποίο θα αναφέρει οπωσδήποτε τον κωδικό παραγγελίας ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με το 210-9734641 από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 16:00. Τα προς επιστροφή εμπορεύματα θα πρέπει να αποστέλλονται στην έδρα της εταιρίας μας:
SilverBrand.gr
Παμίσου 2 Άγιος Δημήτριος
17343 Αττική Ελλάδα

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων επιστρέφεται το χρηματικό ποσό που αφορά την αξία του εμπορεύματος και όχι πιθανά έξοδα μεταφοράς, αντικαταβολής ή τραπεζικών εξόδων.
Αξιώσεις – Διαμαρτυρίες
Για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει κατά την διάρκεια της συναλλαγής σας με το SilverBrand.gr, για την άμεση διευθέτηση του, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε είτε μέσω e-mail στο desk@SilverBrand.gr είτε τηλεφωνικά στο 210-9734641 Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 16:00.    

  • Εξαιρέσεις από το Δικαίωμα Υπαναχώρησης.
    Δεν μπορείτε να υπαναχωρήσετε σε καμία περίπτωση από την εμπορική σύμβαση στην περίπτωση προμήθειας αγαθών που κατασκευάστηκαν ή μεταποιήθηκαν σύμφωνα με τις δικές σας προδιαγραφές και σε ειδικές παραγγελίες . Επίσης, επιστροφές προϊόντων και χρημάτων δεν θα γίνονται αποδεκτές για παραγγελίες 4 (τεσσάρων) και άνω τεμαχίων με τον ίδιο κωδικό.
             
  • Επιστροφή Ελαττωματικών Προϊόντων.
    Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δίνει έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων . Όλα τα προϊόντα που πωλούνται μέσω της ιστοσελίδας μας καλύπτονται από τη σταθερή εγγύηση που χορηγείται από την SilverBrand.gr. Στην σπάνια  περίπτωση ελαττωματικών προϊόντων, παρακαλούμε να επιστρέψετε το παραγγελθέν προϊόν χωρίς υπαίτια καθυστέρηση μετά την παραλαβή του και βεβαιωθείτε ότι συμπεριλάβατε το σχετικό συνοδευτικό έγγραφο (τιμολόγιο / απόδειξη ). Η SilverBrand.gr θα επιχειρήσει να αντικαταστήσει και να επιστρέψει το προϊόν σε εσάς. Σε περίπτωση εξαντλήσεως του προϊόντος θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το αν θέλετε να το αντικαταστήσουμε με κάποιο άλλο. Σε αυτήν την περίπτωση θα σας επιστραφεί στο ακέραιο το χρηματικό ποσό που έχετε καταβάλει, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής.