Επιλέξτε δώρα και αποτυπώστε επάνω τους όλη τη θετική σας σκέψη για τους ανθρώπους που θα τα προσφέρετε. Εμείς αναλαμβάνουμε να τα αποστείλουμε σε πολυτελή συσκευασία καθώς και την χάραξή τους με προσωποποιημένη ευχή - αφιέρωση.

Επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη συλλογή προϊόντων για να προσφέρετε ως δώρο στους αγαπημένους σας και εμείς αναλαμβάνουμε να το αποστείλουμε σε όλη την Ελλάδα για εσάς. Φροντίζουμε να αποσταλεί σε πολυτελή συσκευασία δώρου, ενώ εσείς μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια προσωποποιημένη ευχή - αφιέρωση για να συνοδεύσει το δώρο σας και εμείς θα αναλάβουμε την χάραξή της είτε πάνω στο προϊόν είτε σε ασημένιο ταμπελάκι, κατόπιν συνεννόησης. Σάς δίνεται η δυνατότητα δια τής χαράξεως να επικαιροποιήσετε (ημερομηνία, χρονολογία) ή να προσωποποιήσετε (μονόγραμμα, αφιέρωση, εταιρικό λογότυπο) τα δώρα που θέλετε να προσφέρετε. Με τον τρόπο αυτό επιλέγετε μοναδικά δώρα αξίας με μια προσωπική πινελιά, που τα καθιστά μοναδικά για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επίσης, για αποστολές εντός Αττικής υπάρχει και η δυνατότητα αποστολής του δώρου από δικό μας συνεργάτη οδηγό για την γρηγορότερη παραλαβή του δώρου σας στον χώρο σας ή όπου επιθυμείτε να παραδοθεί. 

*(Η υπηρεσία της χάραξης έρχεται με ένα μικρό επιπλέον κόστος. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας προτού υποβάλετε την παραγγελία σας!)