Κάντε τη διαφορά επιλέγοντας ένα πρωτότυπο και πολύτιμο δώρο με διαχρονική αξία.

Είστε καλεσμένοι σε βάφτιση και έχετε μπερδευτεί με το τι δώρο να αγοράσετε στο νεοφώτιστο μωρό; Τα ρούχα και τα παιχνίδια που αποτελούν την πιο συνηθισμένη επιλογή είναι αντικείμενα που μετά από κάποιο χρονικό διάστημα χάνουν την αξία ή την χρηστικότητα τους. Επιλέξτε ένα δώρο που θα είναι διαχρονικό και δεν θα χάσει ποτέ την αξία του όπως μια ασημένια εικόνα της Παναγίας για παράδειγμα ή αν γνωρίζετε και το όνομα που θα πάρει το βρέφος, το όνομα του αντίστοιχου Αγίου για να προστατεύει το βρέφος. Αυτό το δώρο στη συνέχεια θα μπορέσει να το κρατήσει και να πάρει στο σπίτι του/της ως ενήλικας.
Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε μια ασημένια αυγοθήκη ή μια ασημένια κουδουνίστρα για να ‘ασημώσετε’ όπως πολύ συχνά κάνουμε όταν έρχεται ένα νέο μέλος στη ζωή. Επιπλέον μπορείτε να διαλέξετε μια όμορφη ασημένια παραμάνα με σταυρουδάκι ή ματόχαντρο για να προστατεύει το μωρό ή ένα όμορφο γούρι για καλοτυχία που μπορεί να κρεμαστεί στο καρότσι του μωρού ή πάνω από το κρεβατάκι του. Κάντε τη διαφορά επιλέγοντας ένα πρωτότυπο και πολύτιμο δώρο με διαχρονική αξία

Προτάσεις
-Ασημένιες εικόνες Αγίων: Διατίθενται σε μεγάλη γκάμα σχεδίων και διαστάσεων, πιστά αντίγραφα Βυζαντινών Εικόνων.
-Ασημένια Δώρα για μωρά: Επιλέξτε ανάμεσα σε ασημένιες αυγοθήκες, ασημένιες μαράκες, ασημένιες κουδουνίστρες και κουμπαράδες, όλα από καθαρό ασήμι 925⁰.
-Παιδικά Γούρια: Διατίθενται σε μεγάλη γκάμα σχεδίων για αγόρια ή για κορίτσια.
-Ασημένιες Παραμάνες: Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και με πολλά μοτίβα για να διαλέξετε.
-Ξύλινες Εικόνες Αγίων: Επιλέξτε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία από ξύλινες εικόνες Αγίων και θεμάτων. Όλες είναι πιστά αντίγραφα Βυζαντινών εικόνων.


asimenies eikones agion SilverBrand asimenia dora mora SilverBrand dora mora SilverBrand asimenies paramanes SilverBrand xilines eikones