Δώρα ανεκτίμητης αξίας, διαχρονικά και ιδιαίτερα για μία τόσο σημαντική στιγμή.

Τα Ασημένια Δώρα είναι η καλύτερη επιλογή δώρου που μπορείτε να κάνετε για μία βάπτιση ή για ένα νεογέννητο -αγόρι ή κορίτσι- στο μαιευτήριο. Είναι διαχρονικά και πρωτότυπα δώρα, μοναδικά σκεύη με στυλ που δεν χάνουν ποτέ την αξία τους. Εντυπωσιάζουν τη στιγμή που τα προσφέρετε, συντροφεύουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα για όλη τους τη ζωή και φυλάσσονται ως οικογενειακά κειμήλια.
Επιλέξτε από τη πλούσια ποικιλία σχεδίων σε ασημένια είδη για νεογέννητα, όπως ασημένιες κουδουνίστρες, σετ αυγοθήκης, μαράκες, ποτηράκια, κουμπαράδες. παιδικές ασημένιες παραμάνες και ασημένιες εικόνες. Όλα είναι χειροποίητα, από καθαρό ασήμι 925 με σφραγίδα εγγύησης  και κατασκευασμένα σε επιλεγμένο ελληνικό εργαστήρι. Παρέχεται η δυνατότητα  για χάραξη ονόματος, ημερομηνίας γέννησης ή βάπτισης, ευχών νονού κ.α. Όλα τα δώρα συνοδεύονται από εγγύηση και πολυτελή συσκευασία δώρου.

Επιλέξτε και Χαρίστε ένα δώρο με στυλ:
-Ασημένια Εικόνα Παναγίας: Δώρο ανεκτίμητης αξίας, διαχρονικό και ιδιαίτερο για μία τόσο σημαντική στιγμή. Μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε παιδικό δωμάτιο, να προστατεύει και να συντροφεύει συμβολικά το παιδάκι σε κάθε στάδιο της ζωής του. Εικόνα της Παναγίας Γλυκοφιλούσας: η στοργική Μητέρα αγκαλιάζει τον Χριστό–μωρό που βρίσκεται στα χέρια της.
Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη, οβάλ ή παραλληλόγραμμες.
-Ασημένιες κουδουνίστρες: Διατίθενται  σε τρία μεγέθη για κορίτσι ή αγόρι αντίστοιχα. Με διακοσμητικό καστόνι που συμπληρώνεται με ροζ ή σιέλ πέτρα ανάλογα το φύλο του μωρού. Παράγουν ήχο με την κίνησή τους.
-Ασημένιο Σετ αυγοθήκης: Αποτελείται από την κυρίως βάση-θήκη αυγού και συνοδεύεται από ασημένιο κουταλάκι. Και στα δύο αντικείμενα υπάρχει διακοσμητικό καστόνι που συμπληρώνεται με ροζ ή σιέλ πέτρα, για κορίτσι ή αγόρι αντίστοιχα. Προσφέρεται σε πολυτελή συσκευασία με ειδική, βελούδινη θήκη για την αυγοθήκη και το κουταλάκι.
-Ασημένιες Μαράκες: Μονές ή διπλές (βαράκια) , σε διάφορα μεγέθη. Παράγουν ήχο με την κίνησή τους.
-Ασημένια Ποτηράκια: Διακοσμημένα  με ροζ ή σιέλ πέτρα, για κορίτσι ή αγόρι αντίστοιχα.
-Ασημένιοι Κουμπαράδες: Διατίθενται σε δύο μεγέθη, με άνοιγμα για την αποθήκευση μικρών πολύτιμων αντικειμένων
-Σετ Ασημένιων δώρων-κασετίνα: Συνδυάστε τα αγαπημένα σας σκεύη (αυγοθήκη με κουταλάκι, κουδουνίστρα, μαράκα, κουμπαρά) και χαρίστε τα μαζί σε μία εντυπωσιακή κασετίνα δώρων! Υπάρχουν τρία μεγέθη, που διαφοροποιούνται ανάλογα με τον αριθμό των ασημένιων ειδών που περιέχουν. Κάθε σετ δώρων προσφέρεται σε δερμάτινη κασετίνα με βελούδινη επένδυση εσωτερικά, με θήκες όπου ενσωματώνονται τα ασημένια είδη.


SilverBrand Born 00 Ασημένιες Κουδουνίστρες Ασημένιο Σετ Αυγοθήκης SilverBrand Born 04 SilverBrand Born 03 Ασημένιος Κουμπαράς Σετ ασημένια δώρα για μωρά Κασετίνα